Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 672g134kcal4.6g20.2g0.7g12.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2240g3718kcal425.6g0g224g0g
Sipuli 960g290kcal12g46.1g1.9g16.3g
Vesi, vesijohtovesi 1280g0kcal0g0g0g0g
Voi 64g464kcal0.8g0.3g52g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl64g160kcal7.7g1g14.1g0.1g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g2400g1200kcal36g175.2g31.2g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g1280g333kcal15.4g49.9g2.6g24.3g
Vehnäjauho puolikarkea 64g220kcal6.5g44.8g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g13039kcal1017.2g675g654.6g110g
Valittu annoskoko9024g6520kcal508.6g337.5g327.3g55g
Annoskoko puolitettuna4512g3260kcal254.3g168.8g163.7g27.5g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484