Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow88g229kcal8.8g8.8g17.6g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g800g240kcal7.2g38.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g9604kcal700.2g597.6g480.6g65.8g
Valittu annoskoko9024g4802kcal350.1g298.8g240.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna4512g2401kcal175.1g149.4g120.2g16.5g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177