Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g5489g2195kcal274.4g268.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1830g6403kcal219.5g1298.9g38.4g54.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g933g1334kcal116.6g2.8g96.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki425g238kcal36.2g21.3g0.9g0g
Rypsiöljy 320g2831kcal0g0g320.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g26005kcal1293.4g3183.8g911.2g109.8g
Valittu annoskoko9024g13002kcal646.7g1591.9g455.6g54.9g
Annoskoko puolitettuna4512g6501kcal323.4g796g227.8g27.5g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675