JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g5736g1721kcal57.4g344.1g11.5g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g2294g2065kcal114.7g344.1g22.9g9.2g
Valkosipuli 363g393kcal28.7g59.2g2.2g7.6g
Basilika, tuore 96g26kcal3g1g0.8g1.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g96g125kcal2.9g20.1g5.7g13.4g
Timjami 96g270kcal8.7g25.8g7.1g35.4g
Sokeri 229g931kcal0g229.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 96g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 19g54kcal2.1g7.3g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g11170kcal435g2061.6g101.6g144.4g
Valittu annoskoko9024g5585kcal217.5g1030.8g50.8g72.2g
Annoskoko puolitettuna4512g2793kcal108.8g515.4g25.4g36.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382