Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 213g1887kcal0g0g213.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 533g1213kcal27g93.5g75.1g30.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 533g1057kcal7.4g9.6g106.7g23.5g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g117g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3520g12078kcal358.7g2464g42.2g123.2g
Kauralese 533g1920kcal96g243.2g41.1g93.3g
Vehnälese 213g487kcal28.4g32.9g9.6g80g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g38321kcal1035g5942.2g976g701.8g
Valittu annoskoko9024g19160kcal517.5g2971.1g488g350.9g
Annoskoko puolitettuna4512g9580kcal258.8g1485.6g244g175.5g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369