Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g2099g7159kcal325.4g1324.7g63g126g
Tonnikala vedessä, rainbow1679g1679kcal335.9g8.4g33.6g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g516g2579kcal33.5g273.4g149.6g10.3g
Ruokakerma Valio 5%2399g1440kcal28.8g67.2g120g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 720g743kcal24.8g129.6g7.6g20.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g28833kcal1506.6g3643g911g324.6g
Valittu annoskoko9024g14417kcal753.3g1821.5g455.5g162.3g
Annoskoko puolitettuna4512g7208kcal376.7g910.8g227.8g81.2g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850