Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g698g142kcal4.2g26.5g2.1g9.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g52g7.9kcal0.5g1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 24g216kcal0g0g24.4g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g833kcal15.6g71.8g53.8g25.4g
Valittu annoskoko903g417kcal7.8g35.9g26.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna452g208kcal3.9g18g13.5g6.4g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927