Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.3g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Hirvikäristys187g281kcal37.5g0g11.2g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 75g77kcal2.6g13.5g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g988kcal87.2g84.4g24.8g11.4g
Valittu annoskoko903g494kcal43.6g42.2g12.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna452g247kcal21.8g21.1g6.2g2.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799