Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 88g60kcal12.6g0g1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.9g2.9kcal0g0.1g0.2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g114g205kcal4.8g28.5g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g535kcal34.8g57.2g18.4g0g
Valittu annoskoko903g268kcal17.4g28.6g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna452g134kcal8.7g14.3g4.6g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334