Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g289g376kcal46.3g0g21.4g0g
Maustekurkku132g22kcal0.9g3.9g0.1g2.4g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka88g8.8kcal1g0.7g0.2g0.9g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g44g6.1kcal0.6g0.7g0.1g0.5g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 167g495kcal2.5g10.6g50g0.1g
Kananmuna, keitetty 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g2139kcal129g40.8g163.8g10.8g
Valittu annoskoko903g1069kcal64.5g20.4g81.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna452g535kcal32.3g10.2g41g2.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780