Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2705g488kcal15.2g67.6g10.8g18.9g
Porkkana 586g192kcal3.6g32.6g1.2g14.9g
Sipuli 496g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g3607g667kcal36.1g122.6g3.6g0g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)586g733kcal54.5g16.4g46.9g0g
Timjami 9g26kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Basilika, kuivattu 18g46kcal2.6g3.7g0.7g7.3g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 902g1562kcal68.5g20.7g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g8061kcal396g628.6g402.8g119.8g
Valittu annoskoko9036g4031kcal198g314.3g201.4g59.9g
Annoskoko puolitettuna4518g2015kcal99g157.2g100.7g30g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804