Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g450g1437kcal38.7g306.3g6.8g31.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g450g1631kcal33.8g343.1g11.1g15.3g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan676g2365kcal56.8g513.5g0.7g6.8g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g252g303kcal6.3g15.1g22.7g3.8g
Sipuli (kuorittu)1081g292kcal14.1g51.9g2.2g18.4g
Valkoviini kuiva 1577g1081kcal4.9g9.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4505g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g15012kcal309.2g2478.8g177g151.6g
Valittu annoskoko9036g7506kcal154.6g1239.4g88.5g75.8g
Annoskoko puolitettuna4518g3753kcal77.3g619.7g44.3g37.9g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275