Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty5395g7553kcal278.4g1508.3g36.7g183.4g
Purjosipuli 674g154kcal12.2g16.2g1.3g14.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1349g270kcal8.1g51.2g4g18.9g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 1618g4882kcal345.2g10.8g388.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g25716kcal1287.8g3173g860.8g433g
Valittu annoskoko9036g12858kcal643.9g1586.5g430.4g216.5g
Annoskoko puolitettuna4518g6429kcal322g793.3g215.2g108.3g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311