Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1502g2103kcal345.5g0g75.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 601g752kcal126.2g0g27g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1802g433kcal32.4g54.1g9g34.2g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss264g1031kcal31.7g126.9g44.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)120g312kcal15.6g14.4g21.6g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3004g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1202g1021kcal16.8g52.9g84.1g3.6g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g300g300kcal9g7.5g162.2g0g
Voi 240g1743kcal2.9g1g195.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g15391kcal1160.2g513.6g1238.6g76.6g
Valittu annoskoko9036g7696kcal580.1g256.8g619.3g38.3g
Annoskoko puolitettuna4518g3848kcal290.1g128.4g309.7g19.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653