Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss250g70kcal3.3g12.3g0.8g7.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%200g220kcal5.4g5.4g20g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)167g559kcal20.2g109.6g3.8g11.7g
Tonnikala vedessä 200g209kcal44.9g0g3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g2844kcal173g254.6g124.6g38.4g
Valittu annoskoko904g1422kcal86.5g127.3g62.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna452g711kcal43.3g63.7g31.2g9.6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047