Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen281g391kcal53.4g0g19.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g562g197kcal5.6g36.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g1304kcal119.4g78.4g56.4g2g
Valittu annoskoko905g652kcal59.7g39.2g28.2g1g
Annoskoko puolitettuna452g326kcal29.9g19.6g14.1g0.5g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413