Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)258g588kcal48.9g0g43.8g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)251g116kcal4.3g20.1g2g4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g193g637kcal25.1g123.6g5.4g16.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g2776kcal162.2g302.8g103g44.2g
Valittu annoskoko905g1388kcal81.1g151.4g51.5g22.1g
Annoskoko puolitettuna452g694kcal40.6g75.7g25.8g11.1g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786