Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6800g1636kcal123.1g149.6g20.4g156.4g
Sipuli 1600g484kcal20g76.8g3.2g27.2g
Valkosipuli 320g347kcal25.3g52.2g1.9g6.7g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g160g496kcal13.6g92.8g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g8755kcal364g742.8g387g380.6g
Valittu annoskoko9040g4378kcal182g371.4g193.5g190.3g
Annoskoko puolitettuna4520g2189kcal91g185.7g96.8g95.2g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664