TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili, vihreä, tuore 80g36kcal1.6g6.4g0.2g1.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g800g1200kcal128g32g64g0g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g15g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6000g1083kcal33.6g150g24g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g11681kcal956.6g429.8g652.4g130g
Valittu annoskoko9040g5841kcal478.3g214.9g326.2g65g
Annoskoko puolitettuna4520g2920kcal239.2g107.5g163.1g32.5g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546