Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2003g6421kcal536.3g0g479.6g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Makaroni, tumma 2003g7204kcal270.4g1316.2g60.1g118.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g626g1753kcal118.9g0.2g137.7g0g
Tomaattipyree (Felix)501g401kcal15g80.1g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.7g3.3g112.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g2504g326kcal38.8g37.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g35738kcal2252.8g2900.4g1608.6g245.2g
Valittu annoskoko9040g17869kcal1126.4g1450.2g804.3g122.6g
Annoskoko puolitettuna4520g8934kcal563.2g725.1g402.2g61.3g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710