Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty5650g7910kcal291.5g1579.7g38.4g192.1g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g942g848kcal7.5g178.9g10.4g0g
Paprikasalaatti, Pirkka942g273kcal9.4g61.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 659g1251kcal178.8g0g59.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g848g678kcal22g33.9g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g21919kcal1018.4g3707.4g317.8g384.2g
Valittu annoskoko9040g10960kcal509.2g1853.7g158.9g192.1g
Annoskoko puolitettuna4520g5480kcal254.6g926.9g79.5g96.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340