Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss2502g701kcal32.5g122.6g7.5g75.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2002g2202kcal54g54g200.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto667g1868kcal126.8g0g146.8g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1668g5588kcal201.8g1095.8g38.4g116.8g
Tonnikala vedessä 2002g2090kcal449.1g0g30g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 200g1770kcal0g0g200.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g28436kcal1728.4g2544.8g1245.8g383.8g
Valittu annoskoko9040g14218kcal864.2g1272.4g622.9g191.9g
Annoskoko puolitettuna4520g7109kcal432.1g636.2g311.5g96g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047