Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 4662g1300kcal105.8g135.2g9.3g102.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1865g6340kcal37.3g55.9g652.7g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g466g1725kcal111.9g0.5g144.5g0g
Oliiviöljy 420g3710kcal0g0g419.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g47g45kcal0.5g8.5g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g47g420kcal0g0g46.6g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1538g2492kcal390.8g1.5g103.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18088g32063kcal1292.6g403.2g2751.6g205.2g
Valittu annoskoko9044g16031kcal646.3g201.6g1375.8g102.6g
Annoskoko puolitettuna4522g8016kcal323.2g100.8g687.9g51.3g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096