Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1870g5992kcal500.5g0g447.6g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2337g818kcal32.7g168.3g4.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3505g633kcal19.6g87.6g14g24.5g
Palsternakka 280g178kcal1.4g33.1g1.1g12.6g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g584g117kcal3.5g20.4g1.8g8.2g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18088g15728kcal1127.6g663.6g940.2g106.4g
Valittu annoskoko9044g7864kcal563.8g331.8g470.1g53.2g
Annoskoko puolitettuna4522g3932kcal281.9g165.9g235.1g26.6g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929