TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1601g2226kcal304.3g0g112.1g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili, vihreä, tuore 80g36kcal1.6g6.4g0.2g1.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g801g1201kcal128.1g32g64.1g0g
Paprikajauhe 40g129kcal5.9g7.3g5.2g15g
Oliiviöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6005g1084kcal33.6g150.1g24g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18096g11692kcal957.4g430g653g130g
Valittu annoskoko9048g5846kcal478.7g215g326.5g65g
Annoskoko puolitettuna4524g2923kcal239.4g107.5g163.3g32.5g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546