Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3200g4032kcal352g9.6g288g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 720g307kcal24.3g34.6g7.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1600g320kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2400g1320kcal38.4g316.3g4.1g20.4g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Tomaattipyree, Pirkka240g197kcal8.2g45.6g2.4g2.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g480g1272kcal134.4g0g81.6g0g
Pesto (Pirkka)128g742kcal5.5g4.9g78.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18112g19489kcal1165g985.4g1254g107g
Valittu annoskoko9056g9744kcal582.5g492.7g627g53.5g
Annoskoko puolitettuna4528g4872kcal291.3g246.4g313.5g26.8g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092