Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)138g45kcal0.5g9.2g0.4g2.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)400g556kcal44.4g1.6g41.6g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g4394kcal123.6g563.4g177.8g15.6g
Valittu annoskoko906g2197kcal61.8g281.7g88.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna453g1099kcal30.9g140.9g44.5g3.9g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566