Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 250g241kcal7.5g49g0.8g2.5g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g63kcal2.5g13.8g0g3.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g63g188kcal10g1.2g15.6g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g63g205kcal17.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g2517kcal163.4g131g148g13g
Valittu annoskoko906g1258kcal81.7g65.5g74g6.5g
Annoskoko puolitettuna453g629kcal40.9g32.8g37g3.3g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777