Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 337g61kcal1.9g8.4g1.3g2.4g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%56g141kcal8.4g1.7g11.2g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g16g10kcal0.4g1.4g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1814g735kcal29.6g47g47.4g11g
Valittu annoskoko907g368kcal14.8g23.5g23.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna453g184kcal7.4g11.8g11.9g2.8g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977