Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3201g5314kcal608.3g0g320.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)3121g3746kcal277.8g593.1g34.3g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Feta, Arla Apetina 10 %1441g2593kcal309.7g14.4g144.1g0g
Rypsiöljy 108g956kcal0g0g108g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g25433kcal2402g1253.4g1214.6g13.6g
Valittu annoskoko9072g12717kcal1201g626.7g607.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna4536g6358kcal600.5g313.4g303.7g3.4g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044