Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus7482g5237kcal1197.1g0g22.4g0g
Rypsiöljy 94g827kcal0g0g93.5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g561g2896kcal28.1g39.3g291.8g0g
Valkoviini kuiva 935g641kcal2.9g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g19202kcal2456.2g89.8g815.4g0g
Valittu annoskoko9072g9601kcal1228.1g44.9g407.7g0g
Annoskoko puolitettuna4536g4801kcal614.1g22.5g203.9g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972