Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3749g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g103g371kcal46.4g41.2g6.2g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl750g2549kcal105g419.9g50.2g82.5g
Vehnälese 281g642kcal37.4g43.3g12.7g105.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3655g12541kcal372.4g2558.5g43.9g127.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 375g2013kcal3.4g2.6g224.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g37146kcal1129.2g6355.8g675.8g631.6g
Valittu annoskoko9072g18573kcal564.6g3177.9g337.9g315.8g
Annoskoko puolitettuna4536g9287kcal282.3g1589g169g157.9g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383