Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)4689g3329kcal75g736.2g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Janssonfile (Abba), annos 100g721g1010kcal72.1g101g32.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl721g2453kcal14.4g21.6g252.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2381g1309kcal73.8g152.4g47.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)18g130kcal0g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g16755kcal484.6g2074.4g705.6g18.4g
Valittu annoskoko9072g8378kcal242.3g1037.2g352.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna4536g4189kcal121.2g518.6g176.4g4.6g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411