Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4000g4480kcal880g0g120g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Tomaattisose tomaattipyree 1120g852kcal50.4g144.5g2.2g11.2g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 800g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Jauhelihamauste, annos 15g240g7.2kcal0g2.4g2.4g0g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g11659kcal1924.8g375.2g269.8g124.6g
Valittu annoskoko9072g5830kcal962.4g187.6g134.9g62.3g
Annoskoko puolitettuna4536g2915kcal481.2g93.8g67.5g31.2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183