Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1067g3842kcal298.8g21.3g288.2g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g3202g704kcal32g144.1g0g64g
Sipuli (kuorittu)1067g288kcal13.9g51.2g2.1g18.1g
Seiti fileitä Findus2135g1494kcal341.5g0g6.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g534g1814kcal10.7g16g192.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1067g854kcal27.7g42.7g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g17995kcal1449.2g550.6g1105.6g164.2g
Valittu annoskoko9072g8997kcal724.6g275.3g552.8g82.1g
Annoskoko puolitettuna4536g4499kcal362.3g137.7g276.4g41.1g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168