Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow4581g4810kcal357.3g824.6g22.9g458.1g
Sipuli (kuorittu)3234g873kcal42g155.2g6.5g55g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1258g4244kcal150.9g0g465.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g19854kcal1100.4g1959.6g989.4g1026.2g
Valittu annoskoko9072g9927kcal550.2g979.8g494.7g513.1g
Annoskoko puolitettuna4536g4964kcal275.1g489.9g247.4g256.6g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503