Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g2798g6155kcal307.8g251.8g447.7g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g944kcal0g0g104.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3497g1224kcal56g241.3g3.5g49g
Vesi2098g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 490g238kcal5.8g46.4g0.9g7.8g
Suolapähkinä 14g83kcal3.5g1.4g7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g17770kcal760.4g1179.8g1129.6g131.6g
Valittu annoskoko9072g8885kcal380.2g589.9g564.8g65.8g
Annoskoko puolitettuna4536g4443kcal190.1g295g282.4g32.9g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125