Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g6008g4085kcal96.1g895.2g6g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow361g487kcal26.7g43.3g23.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1202g1021kcal12g42.1g84.1g0g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)601g1562kcal156.2g9g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g14311kcal582g1979.2g430.6g0g
Valittu annoskoko9072g7156kcal291g989.6g215.3g0g
Annoskoko puolitettuna4536g3578kcal145.5g494.8g107.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438