Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5139g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 565g185kcal3.5g31.4g1.1g14.4g
Poronliha, paistettu 1542g3084kcal382.5g0.2g173.3g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1713g685kcal17.1g138.8g5.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g96g115kcal2.4g5.8g8.6g1.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g8138kcal811g352.4g376.2g31.6g
Valittu annoskoko9072g4069kcal405.5g176.2g188.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna4536g2035kcal202.8g88.1g94.1g7.9g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305