Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2902g10159kcal386g1973.7g69.7g110.3g
Sokeri 1265g5135kcal0g1263.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2605g860kcal86g117.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1116g8038kcal11.2g11.2g893.1g0g
Neilikka, annos 4g30g108kcal1g23.7g1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g112g347kcal12.3g67g7.8g31.3g
Siirappi 1042g3141kcal1g772.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g55575kcal995g8457.6g1943.2g283.2g
Valittu annoskoko9072g27788kcal497.5g4228.8g971.6g141.6g
Annoskoko puolitettuna4536g13894kcal248.8g2114.4g485.8g70.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450