Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g381g107kcal2.3g22.7g0.8g9.5g
Kesäkurpitsa267g45kcal1.1g6.7g1.6g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g300kcal34.3g0g18g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4g36kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1816g996kcal75.4g63.8g48.8g22.8g
Valittu annoskoko908g498kcal37.7g31.9g24.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna454g249kcal18.9g16g12.2g5.7g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515