Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 467g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss27g90kcal5.9g0g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 134g441kcal2.7g4g46.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g13g51kcal4.4g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1816g2515kcal124.6g31.4g210.4g6.6g
Valittu annoskoko908g1257kcal62.3g15.7g105.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna454g629kcal31.2g7.9g52.6g1.7g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134