Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2671g4433kcal507.4g0g267.1g0g
Sipuli (kuorittu)434g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)701g1893kcal210.3g0g119.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen801g160kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g2003g7411kcal170.2g1261.9g190.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2470g865kcal24.7g168g12.4g34.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g29758kcal1846g2962.2g1184.6g106.4g
Valittu annoskoko9080g14879kcal923g1481.1g592.3g53.2g
Annoskoko puolitettuna4540g7440kcal461.5g740.6g296.2g26.6g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768