Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)3707g12976kcal444.9g2558g70.4g185.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2575g18536kcal0g0g2059.6g0g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Sokeri124g502kcal0g123.5g0g0g
Vesi2575g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g57g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g64027kcal889.8g5363g4260g370.8g
Valittu annoskoko9088g32014kcal444.9g2681.5g2130g185.4g
Annoskoko puolitettuna4544g16007kcal222.5g1340.8g1065g92.7g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716