Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g3203g5445kcal288.3g272.2g352.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3603g2162kcal54g468.4g3.6g32.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)80g721kcal0g0g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Ruokakerma Valio 5%1601g961kcal19.2g44.8g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g18900kcal738.6g1628.4g1034.6g85.2g
Valittu annoskoko9088g9450kcal369.3g814.2g517.3g42.6g
Annoskoko puolitettuna4544g4725kcal184.7g407.1g258.7g21.3g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583