KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g4277g5987kcal684.3g106.9g316.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 2566g3718kcal83.4g810.9g5.6g17.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)107g278kcal13.9g12.8g19.2g0.4g
Apetit herne maissi porkkana 200g2138g1454kcal66.3g256.6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g22875kcal1695.8g2374.4g712.6g35.6g
Valittu annoskoko9088g11437kcal847.9g1187.2g356.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna4544g5719kcal424g593.6g178.2g8.9g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396