Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 1066g1047kcal32.6g212.3g3.5g10.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2654kcal303.7g0g159.8g0g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl27g240kcal0g0g26.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1972g690kcal19.7g134.1g9.9g27.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.2g8kcal0.4g0g0.7g0g
Maito, Kevyt3197g1471kcal102.3g153.5g48g0g
Vehnäjauho puolikarkea 213g731kcal21.7g149.2g2.6g7.5g
Juustoraaste emmental punaleima799g3117kcal231.8g0g239.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g20029kcal1430g1318.6g982.6g99g
Valittu annoskoko9088g10014kcal715g659.3g491.3g49.5g
Annoskoko puolitettuna4544g5007kcal357.5g329.7g245.7g24.8g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522