Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1276g7653kcal306.1g84.2g688.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3508g4879kcal389.3g14g364.8g0g
Vesi3189g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g159g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow957g8610kcal0g0g956.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g42284kcal1390.8g196.4g4020.4g0g
Valittu annoskoko9088g21142kcal695.4g98.2g2010.2g0g
Annoskoko puolitettuna4544g10571kcal347.7g49.1g1005.1g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703