Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3211g4046kcal353.2g9.6g289g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 723g309kcal24.4g34.7g7.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1606g321kcal9.6g61g4.8g22.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2409g1325kcal38.5g317.4g4.1g20.5g
Oliiviöljy 161g1420kcal0g0g160.6g0g
Valkosipuli 129g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Tomaattipyree, Pirkka241g198kcal8.2g45.8g2.4g2.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g482g1277kcal134.9g0g81.9g0g
Pesto (Pirkka)129g745kcal5.5g4.9g78.4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g19557kcal1168.8g988.6g1258.4g107.6g
Valittu annoskoko9088g9779kcal584.4g494.3g629.2g53.8g
Annoskoko puolitettuna4544g4889kcal292.2g247.2g314.6g26.9g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092