Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2851g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 143g325kcal19g22g6.4g53.5g
Hiiva 356g266kcal46.8g3.9g1.4g24.6g
Rypsiöljy 428g3782kcal0g0g427.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1390g4769kcal141.6g973g16.7g48.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)2780g8896kcal383.6g1612.3g89g347.5g
Auringonkukansiemen 1141g6773kcal262.3g143.7g564.5g68.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g49620kcal1706.6g5509.8g2211.4g1085.2g
Valittu annoskoko9088g24810kcal853.3g2754.9g1105.7g542.6g
Annoskoko puolitettuna4544g12405kcal426.7g1377.5g552.9g271.3g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418